Wie zijn wij

In de praktijk werken 4 verloskundigen en wij stellen ons aan u voor:

 


 Manja Laurant

Hallo, ik ben Manja Laurant. Aan de Vroedvrouwenschool in Heerlen en Kerkrade heb ik in 1995 mijn studie afgerond. Sinds die tijd ben ik als verloskundige aan de slag gegaan. Behoudens een uitstapje van een jaar, heb ik altijd in deze praktijk gewerkt. Inmiddels heb ik al heel wat zwangere dames voor bij zien komen. De kindjes van ‘mijn’ eerste bevallingen zijn inmiddels al volwassen!

Drie keer ben ik thuis bevallen. We hebben 1 dochter en 2 zonen. Dit is een hele rijkdom! Iets wat ik iedereen toewens.

 

 

 Hanneke Heebink 

Ik ben Hanneke Heebink en werk sinds juli 2000 in de verloskundige praktijk Grave e.o. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de vroedvrouwenschool te Kerkrade. Ik ben getrouwd met Pascal, samen hebben we drie kinderen (Joost 2004, Dirk 2006 en Nienke 2010). Ik kom oorspronkelijk uit Wijchen en woon sinds 2003 in Grave, wat ons erg goed bevalt. Naast de verloskundige zorg maak ik in de praktijk ook echo’s. Nog steeds ben ik erg blij met de keuze verloskundige geworden te zijn. Het is een fantastisch afwisselend beroep waar ik veel voldoening uit haal.

 

 

 Mieke van Haren

Ik ben Mieke van Haren en werk sinds juli 2004 in de verloskundige praktijk Grave e.o. Mijn opleiding tot verloskundige heb ik gevolgd aan de vroedvrouwenschool te Kerkrade waar ik in 2004 ben afgestudeerd. Zelf ben ik moeder van 2 prachtige dochters. Daardoor heb ik ook mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn en te bevallen. Ik wens dan ook iedereen een fijne zwangerschap toe met een voorspoedige bevalling en een heerlijk kraambed, en ik vind het een eer daar een rol in te spelen. 

  


 
Sanne van den Berg 

Ik ben Sanne van den Berg. Ik ben opgegroeid in Maastricht. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik verloskundige wilde worden en in 2009 werd deze droom dan eindelijk werkelijkheid. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Academie voor Verloskunde in Maastricht. Na mijn afstuderen in 2009 ben ik aan de slag gegaan in deze praktijk, soms gecombineerd met andere praktijken. Sinds 2010 woon ik ook in deze regio. Ik werk en woon hier met veel plezier. Wat ik het mooie aan dit werk vind, is dat iedere zwangere en haar partner, kind(eren) en situatie anders is. Zo is het elke keer weer een unieke ervaring om een zwangerschap, bevalling en kraamtijd te mogen begeleiden. Ik wens iedereen dan ook een voorspoedige zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe. Het is en blijft een bijzonder geheel!